Uw partner in schade preventie

Bewust worden van de gevaren in het verkeer

Schadepreventie

Uw partner in schade preventie

In het dagelijkse verkeer zijn schadegevallen aan de orde van de dag. Iedereen heeft er wel eens mee te maken. Elk geval is er één te veel, schade betekent immers verlies van inkomsten, hoge verzekeringspremies, extra bedrijfskosten en soms ook maatschappelijk en menselijk leed. Daarom staat schadepreventie bij veel bedrijven hoog op de agenda. Maar hoe voorkomt u schade?

Onze aanpak is gestoeld op het veranderen van het gedrag van de chauffeurs. Het doel is chauffeurs bewust te maken van de gevaren in het verkeer en de risico’s van onveilig rijgedrag. Slipstream Consultancy levert cursussen op maat. Daarnaast bieden wij ondernemingen een totaal pakket (Integraal Schade Preventieplan) om schades op zowel korte als lange termijn te verminderen. Hierbij kunt u denken aan training van chauffeurs, het opzetten van een intern mentorsysteem en het verbeteren van de communicatie tussen chauffeurs en de organisatie.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod van trainingen met betrekking tot schade preventie, neemt u dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

[nivoslider id=”27″]