Als elke seconde telt

is veilig rijgedrag van levensbelang

Brandweerchauffeur opleiding

Complete Brandweerchauffeur opleidingen t/m  NBBe examen

Als elke seconde telt is veilig rijgedrag van levensbelang.  Brandweerkorpsen moeten zo snel mogelijk op de plaats van een brand of ongeval zijn. In noodsituaties telt immers elke seconde. Maar nog belangrijker is dat geen levens in gevaar komen door riskant rijgedrag van de brandweermannen.

Om risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten, heeft Slipstream Consultancy voor brandweerkorpsen een specifiek trainingsprogramma gericht op de basisopleiding en de leidraad oefenen ontwikkeld. Jarenlange ervaring met trainingen hebben een uitgebreid en afgewogen opleiding en trainingsprogramma voor brandweerkorpsen opgeleverd. In onze training besteden wij aandacht aan het rijden van licht- en geluidssignalen, juridische verantwoordelijkheden van de bestuurder, dynamisch voertuiggedrag, waarnemingstechniek, risicoperceptie en psychologische aspecten.

Alle Brandweerchauffeur trainingen zijn op maat toegesneden. Afhankelijk van de grootte van het korps en de behoefte van de opdrachtgever, maken wij een opzet voor een trainingsprogramma.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod van trainingen voor brandweerkorpsen, neemt u dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

[nivoslider id=”88″]